چارک | این موضوع در اسکالر | کاوش این موضوع | میانگین سال انتشار مقالات | تعداد رخداد | موضوع |
---|---|---|---|---|---|
Q1 | 1396.5 | 4 | آروماتراپی | ||
Q1 | 1396.0 | 7 | اضطراب | ||
Q1 | 1395.5 | 4 | آپوپتوز | ||
Q1 | 1395.25 | 4 | تمرین شنا | ||
Q1 | 1395.0 | 5 | آلوئه ورا | ||
Q1 | 1395.0 | 4 | به لیمو | ||
Q1 | 1395.0 | 4 | تنش کم آبی | ||
Q1 | 1394.8 | 5 | محلول پاشی | ||
Q1 | 1394.25 | 4 | ترکیبات اسانس | ||
Q1 | 1394.2 | 10 | اتنوبوتانی | ||
Q1 | 1394.17 | 6 | کورکومین | ||
Q1 | 1394.14 | 7 | فلاونوئید | ||
Q1 | 1394.0 | 5 | کلیه | ||
Q1 | 1393.75 | 4 | عصاره گیاهی | ||
Q1 | 1393.6 | 5 | کاربرد سنتی | ||
Q1 | 1393.57 | 7 | اسکوپولامین | ||
Q1 | 1393.2 | 5 | چای سبز | ||
Q2 | 1393.0 | 4 | آنتوسیانین | ||
Q2 | 1392.83 | 12 | افسردگی | ||
Q2 | 1392.8 | 5 | متانول | ||
Q2 | 1392.75 | 4 | تنوع ژنتیکی | ||
Q2 | 1392.67 | 9 | عصاره | ||
Q2 | 1392.6 | 15 | آنتی اکسیدان | ||
Q2 | 1392.6 | 5 | طب سنتی ایران | ||
Q2 | 1392.5 | 4 | خواص درمانی | ||
Q2 | 1392.25 | 4 | متابولیت ثانویه | ||
Q2 | 1392.0 | 4 | تریگونلین | ||
Q2 | 1392.0 | 4 | کوئرستین | ||
Q2 | 1391.93 | 15 | درد | ||
Q2 | 1391.6 | 5 | استرس اکسیداتیو | ||
Q2 | 1391.6 | 5 | متابولیتهای ثانویه | ||
Q2 | 1391.5 | 4 | منتول | ||
Q2 | 1391.4 | 5 | ترکیبات شیمیایی | ||
Q2 | 1391.4 | 5 | نعناع فلفلی | ||
Q2 | 1391.3 | 10 | کارواکرول | ||
Q2 | 1391.25 | 4 | باریجه | ||
Q2 | 1391.25 | 4 | تستوسترون | ||
Q2 | 1391.25 | 4 | ریشههای مویین | ||
Q2 | 1391.25 | 4 | کرفس کوهی | ||
Q2 | 1391.2 | 5 | موش | ||
Q2 | 1391.2 | 5 | نیتروژن | ||
Q2 | 1391.2 | 5 | گیاه دارویی | ||
Q2 | 1391.17 | 6 | سمیت سلولی | ||
Q2 | 1391.0 | 5 | طب مکمل | ||
Q2 | 1390.83 | 6 | کود زیستی | ||
Q2 | 1390.8 | 5 | اسیدهای چرب | ||
Q2 | 1390.8 | 5 | شوید | ||
Q2 | 1390.75 | 4 | سرخدار | ||
Q2 | 1390.67 | 6 | هیوسیامین | ||
Q2 | 1390.56 | 9 | استخراج | ||
Q2 | 1390.5 | 4 | آویشن باغی | ||
Q2 | 1390.5 | 8 | خرفه | ||
Q2 | 1390.5 | 6 | روغن | ||
Q2 | 1390.5 | 4 | پوست | ||
Q2 | 1390.5 | 4 | گلیسیریزیک اسید | ||
Q2 | 1390.4 | 5 | ۱ | ||
Q2 | 1390.31 | 13 | شیرین بیان | ||
Q2 | 1390.29 | 7 | زیره سبز | ||
Q2 | 1390.25 | 4 | استرپتوزوتوسین | ||
Q2 | 1390.25 | 8 | زنجبیل | ||
Q2 | 1390.2 | 5 | ریحان | ||
Q2 | 1390.17 | 6 | التهاب | ||
Q2 | 1390.17 | 6 | تاکسول | ||
Q2 | 1390.17 | 6 | فعالیت آنتی اکسیدانی | ||
Q2 | 1390.14 | 7 | آلزایمر | ||
Q2 | 1390.0 | 8 | ایران | ||
Q2 | 1390.0 | 4 | تشنج | ||
Q2 | 1390.0 | 4 | زنیان | ||
Q2 | 1390.0 | 21 | طب سنتی | ||
Q2 | 1389.88 | 8 | عملکرد | ||
Q2 | 1389.85 | 13 | سیلی مارین | ||
Q2 | 1389.8 | 10 | استافیلوکوکوس اورئوس | ||
Q2 | 1389.8 | 5 | رت | ||
Q2 | 1389.75 | 8 | رازیانه | ||
Q2 | 1389.75 | 4 | مریم گلی | ||
Q2 | 1389.69 | 13 | تیمول | ||
Q2 | 1389.6 | 5 | سیاه دانه | ||
Q3 | 1389.5 | 6 | آزمون فرمالین | ||
Q3 | 1389.5 | 6 | اسطوخودوس | ||
Q3 | 1389.43 | 7 | کبد | ||
Q3 | 1389.29 | 7 | بومادران | ||
Q3 | 1389.27 | 67 | گیاهان دارویی | ||
Q3 | 1389.25 | 4 | مرزنجوش | ||
Q3 | 1389.06 | 96 | اسانس | ||
Q3 | 1389.03 | 35 | دیابت | ||
Q3 | 1388.86 | 21 | آویشن شیرازی | ||
Q3 | 1388.8 | 5 | اثر ضد میکروبی | ||
Q3 | 1388.8 | 5 | مرزه | ||
Q3 | 1388.75 | 4 | سمیت | ||
Q3 | 1388.75 | 4 | هندوانه ابوجهل | ||
Q3 | 1388.75 | 4 | کاندیدا آلبیکنس | ||
Q3 | 1388.72 | 32 | موش صحرایی | ||
Q3 | 1388.64 | 11 | HPLC | ||
Q3 | 1388.62 | 13 | عصاره آبی | ||
Q3 | 1388.6 | 5 | نیتریک اکساید | ||
Q3 | 1388.4 | 5 | چتریان | ||
Q3 | 1388.25 | 4 | سنبل الطیب | ||
Q3 | 1388.25 | 4 | هیوسین | ||
Q3 | 1388.2 | 5 | شنبلیله | ||
Q3 | 1388.13 | 15 | زعفران | ||
Q3 | 1388.0 | 4 | زردچوبه | ||
Q3 | 1388.0 | 5 | فلاونویید | ||
Q3 | 1388.0 | 10 | کلسترول | ||
Q3 | 1387.88 | 8 | داروی گیاهی | ||
Q3 | 1387.8 | 5 | ترکیبات فنلی | ||
Q3 | 1387.75 | 4 | آلفا - پینن | ||
Q3 | 1387.75 | 4 | گلوکز | ||
Q3 | 1387.3 | 10 | اسانس آویشن شیرازی | ||
Q3 | 1387.29 | 7 | مورفین | ||
Q3 | 1387.25 | 4 | دیابت شیرین | ||
Q3 | 1387.17 | 6 | گاوزبان | ||
Q3 | 1387.14 | 7 | کشت بافت | ||
Q3 | 1387.0 | 4 | آلکالویید | ||
Q3 | 1387.0 | 4 | استرپتوزوسین | ||
Q3 | 1387.0 | 6 | کارآزمایی بالینی | ||
Q3 | 1386.93 | 14 | GC/MS | ||
Q3 | 1386.83 | 6 | بادرنجبویه | ||
Q3 | 1386.83 | 12 | سیر | ||
Q3 | 1386.83 | 6 | موش سوری | ||
Q3 | 1386.82 | 11 | خارمریم | ||
Q3 | 1386.75 | 4 | آلیسین | ||
Q3 | 1386.75 | 4 | گشنیز | ||
Q3 | 1386.62 | 13 | آویشن | ||
Q3 | 1386.6 | 5 | تانن | ||
Q3 | 1386.6 | 5 | سافرانال | ||
Q3 | 1386.6 | 5 | کروسین | ||
Q3 | 1386.56 | 9 | پنتیلن تترازول | ||
Q3 | 1386.43 | 7 | بابونه | ||
Q3 | 1386.33 | 6 | تیموکینون | ||
Q3 | 1386.25 | 4 | یادگیری | ||
Q4 | 1385.8 | 5 | لیمونن | ||
Q4 | 1385.0 | 4 | دمانس | ||
Q4 | 1384.83 | 6 | آترواسکلروز | ||
Q4 | 1384.1 | 10 | روغن فرار | ||
Q4 | 1384.0 | 4 | دیابت ملیتوس | ||
Q4 | 1383.8 | 5 | اثرات ضد میکروبی | ||
Q4 | 1382.6 | 5 | آنتیاکسیدان |
کاوش این مجله | تعداد مقاله | مجله |
---|